Uppdatering med anledning av coronaviruset

Folkhälsomyndigheten har kommit med nya allmänna råd till idrottsföreningar. Karlshamns TK har bedömt att vi med våra små grupper och stora ytor kan hålla aktiviteter utan att riskera att sprida smitta. Föreningen har därför beslutat att fortsätta träningarna som vanligt i hallen i Sternö till och med torsdagen den 9 april. Därefter blir det uppehåll över påsk och påsklov vecka 16, och sedan fattas ett nytt beslut.

Medlemmar och andra besökare som känner sig sjuka ska hålla sig hemma även vid lindriga symptom. Alla besökare i hallen tar ansvar för god handhygien.

_______________________________________________________________________________________

Välkommen på årsmöte 2020

Söndagen den 29 mars klockan 16.00 hålls årsmöte i tennishallen på Sternö. Alla medlemmar hälsas hjärtligt välkomna!

Välkommen på lördagsblixt!

Varje lördag hålls det en blixtturnering på våra inomhusbanor i Sternö vindhamn.

Hur går det till?

Deltagarna delas upp i dubbelpar efter sin spelstyrka för att det ska bli så jämna matcher som möjligt. Deltagarna får spela fyra matcher med olika medspelare. Matcherna spelas på tid.

Tid: 15.00

Pris: Senior 50 kronor, junior 20 kronor