Detta hÀnder hos oss

đŸŽŸđŸŽŸđŸŽŸÂ VĂ€lkommen till sommaravslutning i Kollevik đŸŽŸđŸŽŸ

đŸŽŸÂ Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â  Söndagen den 10/6 kl 10.00

Vi tÀnkte avsluta terminen med att bjuda in alla vÄra medlemmar (bÄde barn och vuxna) till lite matchspel och grillning. Vi trÀffas i Kollevik kl 10.00 och lÄter dÄ barnen börja spela medan vi vuxna stÄr för grillningen. Barnen spelar singel och vuxna spelar dubbel.

AnmÀlan görs till Patrik pÄ tfn: 0708-241442.

Kostnad: 125:-/deltagare (dÄ ingÄr korv med bröd + dricka)

Minimum för dagens aktivitet Àr 20 deltagare.

Varmt vÀlkomna!

---------------------------------------------------------------------------------------------

đŸŽŸđŸŽŸđŸŽŸÂ  SEB Tennisskola Sommaren 2018Â đŸŽŸđŸŽŸđŸŽŸ

Nu Àr det dags att anmÀla sig till sommarens tennisskola som Àven i Är sponsras av SEB.

Tennisskolan Àr förlagd till veckorna 25, 26 och 27. Givetvis gÄr det bra att anmÀla sig till mer Àn en vecka. Man trÀnar 2 timmar/dag och man kan vÀlja om man vill spela förmiddag eller eftermiddag. För vuxna kan det bli aktuellt med kvÀllstrÀning.

Priser barn t o m 18 Ă„r:

Vecka 25:   500:- (medlem)   600 (ej medlem)

Vecka 26:   550:- (medlem)   650:- (ej medlem)

Vecka 27:   550:- (medlem)   650:- (ej medlem)

Priser vuxna:

Vecka 25:   650:- (medlem)   750:- (ej medlem)

Vecka 26:   700:- (medlem)   800:- (ej medlem)

Vecka 27:   700:- (medlem)   800:- (ej medlem)

Förutom trÀning fÄr ni ett sponsorpaket av SEB och en avslutningsfika.

AnmÀlan skickas till info@karlshamnstk.se senast 21 maj.

AnmÀlan ska innehÄlla namn, fullstÀndigt personnummer, mobilnummer, mailadress, tennisvana (spelnivÄ) och önskad vecka/veckor. Ange ocksÄ om ni förmiddags-, eftermiddags- eller kvÀllstrÀning.

Ålder och spelvana spelar ingen roll, alla Ă€r vĂ€lkomna!

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Fixardag i Kollevik!

1 maj 2018 kl 9 – 12

Tisdag 1 maj Àr det dags för den Ärliga stÀddagen i Kollevik.

Vi fixar det som behöver göras inför sÀsongen utomhus. Blir vi mÄnga, blir det lÀttare och roligare.

Ta med trÀdgÄrdsredskap för lukning och lövkrattning.

Klubben bjuder pÄ förmiddagsmellanmÄl.

VÀl mött!

Styrelsen Karlshamns tennisklubb

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Kallelse till Årsmöte i Karlshamns Tennisklubb

Alla medlemmar hĂ€lsas varmt vĂ€lkomna till vĂ„rt Årsmöte.

Tid: MĂ„ndagen den 19 mars kl 18.00

Plats: Tennishallen, Sternö Vindhamn

Dagordning finns att tillgÄ via kansliet i Tennishallen eller kan begÀras ut via mail, info@karlshamnstk.se

Förslag frÄn medlemmar som skall behandlas pÄ Ärsmötet skall skickas till info@karlshamnstk.se senast 5 mars.

Vi hoppas det Àr mÄnga som vill komma till ett trevligt Ärsmöte.

VÀl mött!

Styrelsen Karlshamns tennisklubb

Nu Àr vÄrterminen i full gÄng men du Àr alltid vÀlkommen att börja trÀna hos oss. Hör av dig via mail eller telefon sÄ hittar vi ett upplÀgg som passar dig!

Under sportlovet har vi prova-pÄ-tennis för bÄde barn, ungdomar och vuxna. Dagar och tider kommer finnas pÄ vÄr facebooksida.

Dessutom anordnar vi under vÄren SO Minitour-tÀvlingar för vÄra barn och ungdomar. Datum och anmÀlan finns pÄ tennis.se. För frÄgor om dessa tÀvlingar och/eller anmÀlan kan du kontakta vÄr styrelseledamot Cilla Olsson pÄ 0708-700108.

VÀlkommen till oss!