Information med anledning av Covid-19

Uppdaterad 2020-05-03

Information till er som tränar tennis i vår lokal i Sternö. Men anledning av de skärpta restriktionerna som råder önskar vi att ni följer följande anvisning:

Ni som ingår i en träningsgrupp och ska träna väntar ute eller i bilen tills dess att gruppen som tränat timmen före er har lämnat hallen.

Patrik och Phairoh kommer ut och hämtar er inför träningen.

Naturligtvis gäller är det fortfarande viktigt att om ni känner er det minsta dåliga eller förkylda så ska ni inte träna.

Tack för visad hänsyn / Karlshamns Tennisklubb 2020-05-03

Uppdaterad 2020-01-07

Vi måste alla hjälpas åt att för att begränsa spridningen av Covid-19, samtidigt som motion är viktigt för folkhälsan. Vi vill därför så länge det är möjligt bibehålla vår verksamhet även om den till följd av riktlinjer och rekommendationer från Svenska Tennisförbundet innebär konsekvenser för er som spelar eller tränar.

I huvudsak går riktlinjerna ut på att vi håller avstånd till varandra, inte skapar trängsel och inte är för många spelare i hallen samtidigt. Klubbens målsättning är att inte (annat än i undantagsfall, och då enbart i samband med träning) vara mer än åtta personer i hallen samtidigt.

För att skapa dessa förutsättningar har klubben vidtagit följande åtgärder:

● Endast de som ska spela tennis ska befinna sig i hallen. Därför vädjar vi till föräldrar som har ungdomar som tränar att inte följa med in i hallen.

●  Använd inte foajén som uppehållsrum eller omklädningsrum utan ta överdragskläder med er in till banan.

●  Ingång till bana 1 sker genom dörren märkt bana 1 (rakt fram).

●  Ingång till bana 2 sker genom damernas omklädningsrum (till höger när ni kommer in i foajén).

●  Möts inte i dörrarna utan vänta till den andre passerat.

●  Lämna inget kvar utan ta med er vattenflaskor m.m. hem.

●  Sprita händerna före och efter spel.

●  Vid träning samlar tränarna, d.v.s. Patrik och Phairoh, in bollarna.

Karlshamns Tennisklubb 2021-01-07