Medlemsavgift

Vi hoppas självklart att du vill stötta klubben genom att vara medlem. Med fler medlemmar har vi bättre förutsättningar för utveckling och förbättringar. Medlemsskap i Karlshamns TK är obligatoriskt för alla som tränar tennis under vår- och höstterminen.

För att delta i sommarkurserna behöver du inte vara medlem men medlemmar har lägre sommarträningsavgift än icke medlemmar.

Under inledningen av 2017 går klubben över till fullständig digitalisering av medlemsregistret. Syftet är att underlätta och säkerställa medlemsregistret. För dig som medlem innebär förändringen att klubben behöver fullständigt personnummer och en mailadress till dig. Vid behov kan alltid undantag göras av vilka uppgifter som lämnas.

MEDLEMSAVGIFT FÖR 2018:

JUNIORER (t.o.m året du fyller 18 år)               350 kr

SENIORER (fr.o.m året du fyller 19 år)             550 kr

FAMILJ                                                                 900 kr

Medlemsavgiften betalas in på Karlshamns TKs bankgiro 5470-2972 eller via Swish på nummer 1231707553. Ange medlemsavgift på inbetalningen/swishen. Till vårt medlemsregister behöver vi vissa uppgifter. Om du är ny medlem vill vi ha följande uppgifter via mail på info@karlshamnstk.se:

*För- och efternamn på medlem

*För- och efternamn på ev. myndig kontaktperson

*Fullständigt personnummer på medlem

*Aktuell mailadress för informationsutskick till myndig medlem alternativt myndig kontaktperson

*Aktuellt telefonnummer till myndig medlem alternativt myndig kontaktperson.

Vid familjemedlemskap, var vänlig ange samtliga familjemedlemmars uppgifter.

Som medlem bokar du banor billigare både på våra utomhusbanor i Kollevik, samt inomhus i Sternö.

Juniormedlemmar får spela fritt i Kollevik på obokade banor fram till kl. 17.00.