Sponsorer

Är du nyfiken på att bli sponsor och nå över 300 aktiva tennisspelare i Karlshamn?

 

Vi har olika paket och erbjudanden kring synlighet både i Sternö och på utomhusbanorna i Kollevik. Varmt välkommen att kontakta vår sponsoransvarige Inger Jogerheim på telefonnummer 070-667 24 84 för mer information om upplägg och priser. 

 

Varmt välkommen! 

 

Våra sponsorer

 

”Förnybar råvara från Södras medlemmars skogar blir trävaror, byggsystem, pappers- och dissolvingmassa, drivmedel, energi och mycket mer. Mörrum är Södras specialiserade massabruk med två linjer, en som producerar premiumpappersmassa och en som producerar dissolvingmassa för textilier och andra applikationer.”

Besök Södras hemsida

”Karlshamn Energi är det lokala energibolaget med stort hjärta och personlig service. Vi levererar el, fjärrvärme, fiber och vatten och erbjuder smarta energilösningar för små och stora behov.

Alltid med miljö, hållbarhet och kvalitet i fokus. Samtidigt ger vi tillbaka - genom att stötta din förening, din kommun och ditt favoritevenemang.”

Besök Karlshamn Energis hemsida 

"Karlshamns Tennisklubb är en av många föreningar som fått ta del av LF Blekinges sponsring. Med stöd från LF Blekinge kan vi fortsätta erbjuda glädje, gemenskap och utveckling inom det vi brinner för.

Tack LF Blekinge för att ni lyfter oss som lyfter andra!"

#lfblekinge #länsförsäkringarblekinge

Besök Länsförsäkringars hemsida