Kollevik Tennis Camp 2021

Välkommen till Kollevik Tennis Camp 2021! 10-12 augusti arrangerar vi första upplagan av Kollevik Tennis Camp för föreningens barn & ungdomar.

Det är ett träningsläger med mycket tennis men även annat roligt på schemat! Träningarna leds av våra rutinerade tränare Patrik & Pairoh men vi får även besök av elitspelare som kommer att hålla i vissa träningspass och ge inspiration och råd om hur man kan utvecklas som spelare, samt bjuda på lite tenniskonster.

Tennisträningar varvas med roliga och spännande aktiviteter i Kolleviksområdet, där vi såklart också hoppas på bra väder så det även blir läge för lite sol & bad. Vi avslutar såklart med en rolig tennisturnering!

Vi övernattar i stugor på Kolleviks Camping och de flesta måltiderna intas vid klubbstugan, men det blir även restaurangbesök i Väggahamnen.

Vi vänder oss främst till föreningens barn & ungdomar mellan 9-15 år.

Programmet

Frågor?

Vid frågor kontakta lägeransvarige Anders Björnsson, 0730-568 863, anders.bjornsson@hotmail.com