Kollevik har öppnat för säsongen!

Nu kan du spela tennis utomhus i Kollevik!

Äntligen har vi öppnat Kollevik för säsongen 2021. Vi har arbetat med att få banorna i skick lagom till Kristihimmelfärd. Stort tack till alla er medlemmar som kom och hjälpte till på vår städ- och fixardag. 

Ert bidrag gör så att vi kan komma igång snabbare! Nytt för i år är att banorna har försetts med ett kodlås. Koden till låsen får du direkt när du bokar i MATCHi. Skulle det dyka upp några frågetecken är du varmt välkommen att kontakta våra tränare Patrik eller Phairo eller Per Lundgren som är ordförande i klubben. 

 

Vi har också uppdaterat dommarstolarna med nya kulor så att vi ska kunna hålla räkningen vid spel. Utöver det jobbar vi kontinuerligt med mindre projekt för att du som tennisspelare ska ha det så bra som möjligt när du besöker vår anläggning! 

 

Alla tidigare abonnemang och gruppspel som har spelats inomhus fortsätter enligt ordinarie tider om inget annat angives av tränare. Vill du boka en bana så gör du det direkt via MATCHi

 

Stort lycka till med utomhussäsongen, vi ses i Kollevik!