Boka banor via vår onlinetjänst!


Bokning av våra banor hanteras i MATCHi, en modern onlinetjänst utvecklad för racketsporter.

 

Hur funkar det?

Du bokar enkelt via dator/smartphone/surfplatta och betalar med ditt betal-/kreditkort. MATCHi stödjer säkra betalningar där du kan välja att spara dina uppgifter för att slippa knappa in kortuppgifter mer än vid första bokningen/köpet.

 

Du kan också via samma inloggning boka på flera andra klubbar som använder MATCHi, till exempel Ronneby och Karlskrona. Med konto på MATCHi.se kan du även använda en app för att leta lediga tider. (Den kräver dock i dagsläget att du har ett login med sparade kortuppgifter på MATCHi.se för att kunna betala.)

 

Vad behöver jag göra för att börja boka?

Medlemmar:

Vi har skickat en aktiveringslänk till er som angett en mejladress.  När du har klickat på länken kommer du till registrering där du väljer att skapa ett konto. Har du inte fått något mail, skicka ett mail till info@karlshamnstk.se så skickar vi länken.

 

Övriga:

Gå in och registrera dig direkt via MATCHi: http://matchi.se/registration/user. Efter att du har följt instruktionerna är du redo.

 

Direktlänk till vår bokningssida: http://www.matchi.se/facilities/karlshamnstk 

 

Aktuella priser för banhyra 

Priser Kollevik:

Medlem: 120:-/tim                        Ej medlem: 180:-/tim

 

Priser Sternö:

Medlem A-tid: 150:-/tim             Medlem B-tid: 100:-/tim

Ej medlem A-tid: 200:-/tim       Ej medlem B-tid: 150:-/tim

 

Priser Kolleviksklippet (10ggr):

Medlem: 1000:-                                 Ej medlem: 1500:-

 

Pris Abonnemang:

Sommarsäsong i Kollevik 1 tim/vecka 1000:-

 

 

Har du frågor? 

Om du har frågor, hör av dig till Patrik på 070-824 14 42 eller till Per på 072-159 81 03. På vårt kansli i Sternöhallen kan du också få svar råd dina frågor. På http://matchi.se/home/faq kan ni se vanliga frågor och svar kring MATCHi.