Boka banor via vår nya onlinetjänst!


Från och med den 1 oktober 2019 kommer våra bokningar att hanteras i MATCHi, en modern onlinetjänst utvecklad för racketsporter.

 

Varför gör vi bytet?

Karlshamns TK får en modernare lösning med kostnadsbesparande administrativa funktioner. Vi svarar också upp på den kritik som framförts mot det gamla systemet där man varit tvungen att ha pengar på ett separat “bokningskonto” för att boka.

 

Vad betyder det för dig?

För dig som spelare betyder MATCHi att du enkelt bokar via dator/smartphone/surfplatta och betalar med ditt betal-/kreditkort. MATCHi stödjer säkra betalningar där du kan välja att spara dina uppgifter för att slippa knappa in kortuppgifter mer än vid första bokningen/köpet.

 

Du kan också via samma inloggning boka på flera andra klubbar som använder MATCHi, till exempel Ronneby och Karlskrona. Med konto på MATCHi.se kan du även använda en app för att leta lediga tider. (Den kräver dock i dagsläget att du har ett login med sparade kortuppgifter på MATCHi.se för att kunna betala.)

 

Har ni innestående medel i det gamla bokningssystemet, hör av er till Patrik på 070-824 14 42 innan den 31 oktober så kommer medlen att överföras till presentkort på bokningar i MATCHi (giltighetstid 1 år).

 

Vad behöver jag göra?

Medlemmar:

Vi skickar en aktiveringslänk under v 39 till er som angett en mejladress.  När du har klickat på länken kommer du till registrering där du väljer att skapa ett konto. Har du inte fått något mail, skicka ett mail till info@karlshamnstk.se så skickar vi länken.

 

Övriga:

Gå in och registrera dig direkt via MATCHi: http://matchi.se/registration/user. Efter att du har följt instruktionerna är du redo.

 

Direktlänk till vår bokningssida: http://www.matchi.se/facilities/karlshamnstk 

 

Har du frågor? 

Vi förstår att det Inledningsvis kan kännas lite ovant med nytt bokningssystem men skulle ni få problem hör av er till Patrik på 070-824 14 42 eller till Per på 072-159 81 03. På vårt kansli i Sternöhallen kan du också få svar råd dina frågor. På http://matchi.se/home/faq kan ni se vanliga frågor och svar kring MATCHi.

 

Karlshamns TK hoppas på ditt stöd i övergången. Hjälps vi åt i positiv anda är vi övertygade om att det kommer att gå smidigt.

 

Bästa tennishälsningar, 

Styrelsen Karlshamns TK