Om klubben

Karlshamns Tennisklubb är en klubb med anor långt tillbaka i tiden. Vår verksamhet är under vår, höst och vinter förlagd till tennishallen i Sternö Vindhamn. Under sommaren spelar vi på de klassiska banorna i Kollevik.

Varje vecka bedriver Karlshamns Tennisklubb tennisträning för barn, ungdomar och vuxna. Vår ansvarige tennistränare heter Patrik Petersson och han har till sin hjälp både juniortränare och assisterande tränare. Klubbens ordförande heter Henrik Olsson och honom når du på telefon 0722-191035.

Hos oss kan du boka egna tennistider för att träna på egen hand eller ingå i vår tennisträning och få hjälp av professionella tränare. Valet är ditt. Kontakta oss för mer information om hur du kommer igång med din träning eller skicka en intresseanmälan genom kontaktformuläret.