Sponsorer

Är du nyfiken på att bli sponsor och nå över 300 aktiva tennisspelare i Karlshamn?

 

Vi har olika paket och erbjudanden kring synlighet både i Sternö och på utomhusbanorna i Kollevik. Varmt välkommen att kontakta vår sponsoransvarige Inger Jogerheim på telefonnummer 070-667 24 84 för mer information om upplägg och priser. 

 

Varmt välkommen! 

 

Våra sponsorer

 

"Sparbanken i Karlshamn är den trettonde största sparbanken i Sverige med över 100 medarbetare, sex kontor, ett eget Kundcenter samt service via Internet. Sparbanken i Karlshamn bidrar till samhällsnyttan i Karlshamn och Olofströms kommun."

Besök Sparbankens hemsida

 

 

”Förnybar råvara från Södras medlemmars skogar blir trävaror, byggsystem, pappers- och dissolvingmassa, drivmedel, energi och mycket mer. Mörrum är Södras specialiserade massabruk med två linjer, en som producerar premiumpappersmassa och en som producerar dissolvingmassa för textilier och andra applikationer.”

Besök Södras hemsida

 

”Karlshamn Energi är det lokala energibolaget med stort hjärta och personlig service. Vi levererar el, fjärrvärme, fiber och vatten och erbjuder smarta energilösningar för små och stora behov.

Alltid med miljö, hållbarhet och kvalitet i fokus. Samtidigt ger vi tillbaka - genom att stötta din förening, din kommun och ditt favoritevenemang.”

Besök Karlshamn Energis hemsida 

 

 

 

"Karlshamns Tennisklubb är en av många föreningar som fått ta del av LF Blekinges sponsring. Med stöd från LF Blekinge kan vi fortsätta erbjuda glädje, gemenskap och utveckling inom det vi brinner för.

Tack LF Blekinge för att ni lyfter oss som lyfter andra!"

#lfblekinge 

Besök Länsförsäkringars hemsida

 

 

"JSB är ett av Sveriges största privata byggföretag. Vi bygger och underhåller bostäder, samhällsfastigheter och kommersiella fastigheter över hela Sverige."

Besök JSBs hemsida

 

"Vi är ett installationsföretag i VVS-branschen och finns i Karlshamn. Vi är ett familjeföretag med en lång och gedigen erfarenhet.

Vi har under åren utbildat många duktiga montörer. Idag är vi ett team om 18 personer som tillför olika kunskaper inom branschen med ett blandat kunnande inom flera områden, såväl gammalt som nytt. Vi är auktoriserad VVS-installatör och det innebär att VVS-branschen ställer krav på oss inom ekonomi, kalkyl och teknisk kompetens."

Besök J.Mattssons hemsida

 

 

 

"Alfa Laval är en ledande global leverantör av förstklassiga produkter inom värmeöverföring, separering och flödeshantering. Med dessa som grund siktar Alfa Laval på att bidra till att förbättra produktiviteten och konkurrenskraften för sina kunder i olika branscher över hela världen. Vi definierar deras utmaningar och levererar hållbara produkter och lösningar som uppfyller deras krav – främst inom energi, miljö, livsmedel samt varv och sjöfart."

Besök Alfa Lavals hemsida

 

 

 

"Mäklarhuset i Karlshamn är ett lokalt fastighetsmäklarföretag i Karlshamns kommun.

Kontoret i Karlshamn fick år 2023 utmärkelsen årets mäklarkontor på Mäklarhuset med högst kundnöjdhet, något Mäklarhuset i Karlshamn är oerhört stolta över.

Kontoret är beläget mitt i Karlshamns hjärta på Kungsgatan 44 intill torget.

Mäklarhuset arbetar med förmedlingar av villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter i Karlshamns kommun med omnejd.

Mäklarhuset utför även värderingsuppdrag och ger råd inför förmedling av bostäder."

Besök Mäklarhusets hemsida

 

 "Vår vision är att möjliggöra digitalt lärande för alla. För att lyckas med det skall vi erbjuda det effektivaste och smartaste sättet att nå och använda digitala läromedel och lärresurser i klassrummet. Skolon lanserades första gången på SETT-mässan 2015 i Stockholm. Idag är vi ett av Sveriges snabbast växande edtechföretag, etablerat på flera marknader och med en fortsatt hög tillväxt."

Besök Skolons hemsida