Tennisskola 2023

Välkommen på tennisskola sommaren 2023!  

 

Även i år arrangerar Karlshamns Tennisklubb sommartennisskola veckorna 25, 26 och 27  på tennisbanorna i Kollevik!  Tennisskolan är ett bra tillfälle om du vill lära dig spela tennis, öva upp din teknik eller bara få chans att träna lite mer. Träningstiden är två timmar per dag, förmiddag eller  eftermiddag, och du kan välja att träna en av veckorna eller flera. 

 

Ålder och tennisvana spelar ingen roll, alla är välkomna! Vi sätter ihop grupperna så att  det passar alla. För dig som är vuxen kan vi oftast anpassa oss efter tider som passar dig med tanke på arbete etc. Racketar finns att låna för dem som inte har ett eget. 

 

Vid frågor ring: Patrik Petersson 0708-24 14 42 

 

Priser och mer information hittar du under fliken "Tennisskola